joi, 11 decembrie 2014

Tot mai multi tineri fac bani din videochat



Au apus de mult vremurile in care tinerii trebuiau sa se multumeasca cu ce aveau. Acum visele, preferintele, obiceiurile s-au schimbat cu altele mai scumpe, mai greu de atins, insa mai satisfacatoare.  In cautarea imbinarii perfecte intre comoditate si bani destui, tinerii au gasit o solutie perfecta.  Acestia au devenit moedel de videochat si fac multi bani din asta.
Fie ca fac videochat din dormitorul lor, fie ca trec zilnic pe la studioul de videochat care i-a anagajat, tinerii isi rezerva sase ore pe zi pentru jobul lor neconventional.
Neconventional insa foarte profitabil. In conditiile in care lucreaza 6 ore pe zi, 6 zile pe saptamana modelele  reusesc sa stranga pana la 2000 de dolari pe luna, cu un minim de efort. Fie ca aleg sa practice videochat adult sau nonadult  modelele studioului pot castiga bani frumosi doar din discutii cu diversi straini. Pe langa faptul ca au posibilitatea sa cunoasca tot felul de culturi diferite de a noastra, vor si platiti pentru asta.
Cei mai multi tineri care apeleaza la acest job sunt studenti, care cauta un ban in plus, sau sunt coplesiti de cheltuieli, astfel ca isi doresc un job din care sa castige bine. Exista de asemenea si tineri care lucreaza part time in studiouri,  si care in restul timpului lucreaza in alta parte, inalte domenii.
Avand in vedere ca nu este necesara niciun fel de experienta, tinerii sunt incurajati de idee. La inceput lucreaza cu traineri, care ii ajuta sa se obisnuiasca cu ambientul si cu modul de lucru, pentru ca mai apoi sa fie capabili sa lucreze pe cont propriu.
Nu e de mirare ca tot mai multi tineri isi permit sa chelutie sute de lei intr-o noapte in cluburi, si  in acelasi timp sa le ajunga banii si pentru restul cheltuielilor.  Un job in videochat este o solutie optima pentru tot mai multi tineri doritori de un stil de viata  glamouros,scladat in lux.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu