sâmbătă, 3 ianuarie 2015

Ce inseamna sa faci videochat nonadult?



Intalnesc adesea, prin prisma muncii mele, multe domnisoare care vin cu gandul sa se angajeze in videochat, insa fara sa stie mare lucru despre acest domeniu. De multe ori, in primele zile de munca, tinerele mai sfioase se simt inconfortabil in cadrul discutiilor virtuale, din cazua tentei erotie a intregului program.
Cum una dintre responsabilitatile mele este sa consiliez si sa ghidez modelele, incerc sa imi dau seamam daca ar putea lucra in videochat nonadult, sau daca se simt stinghere pentru ca abia au inceput.  Daca dupa o discutie apropiata cu vreuna dintre tinere, simt ca aceasta nu va face fata unui program de videochat adult, atunci o orientez catre videochat nonadult.  Nefiind familiarizate cu acest doemniu, multe ma intreaba cu ce se mananca.
Cu rabdare, le explic ca acest gen de videochat este cel cu care incep mult dintre domnisoare. Este caracterizat prin lipsa oricarei aluzii erotic, printr-o discutie cu clientul din partea cealalta de lume.  In functie de dorintele clientului, discutiile pot avea orice tema. De aceea, pentru a face videochat nonadult, trebuie sa ai multe cunostinte generale, un bun discurs in cel putin o limba straina si un aspect dragut. La fel de importanta este si charisma cu care esti inzestrata. Din moment ce discutiile sunt contorizate, este in interesul tau sa vorbesti cat mai mult cu un client, iar o personalitate vivace il va tine atent si angajat in discutie.
Beneficiile nu sunt la fel de mari ca in cazul videochatului adult, insa vei putea cu siguranta sa-ti asiguri un trai mai mult decat decent. Vei avea un salariu fix, si bonusuri de performanta. Ce-I drept, mai mici decat in celalalt domeniu, dar satisfacatoare.
Retine ca este alegerea ta si doara a ta. Nimeni nu te poate forta sa lucrezi intr-o ramura sau alta, totul depinde de capacitatile tale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu