miercuri, 19 noiembrie 2014

Studio profesional de videochat versus studio clandestin de videochat



Multi tineri cad in capcana videochatului ilegal, si raman si fara bani si fara incredere in sine. De aceea, am facut o analiza simpla a diferentelor dintre un studio profesional de videochat si unul ilegal, pentru ca tinerii din ziua de azi sa nu se lase pacaliti usor.
Una dintre cele mai mari diferente se poate afla foarte usor, consultand registrul comertului, care arata public anumite informatii despre firmele ce activeaza in spatiul romanesc.   De aceea, imediat dupa ce contactati un studio profesional de videochat, puteti cere informatii cu privire la firma, pe care mai tarziu le puteti verifica pe site-ul registrului de comert. E de la sine inteles ca un studio ilegal nu va fi gasit in acest registru virtual.
O alta diferenta izbitoare si vizibila usor, este calitatea lucrurilor si camerelor din studio. Un studio profesional de videochat va avea camere bine mobilate, care nu fac rabat de la calitate, iar aparatura necesara videochatului va fi si ea performanta, pentru o calitate cat mai buna a imaginii.  Pe langa faptul ca un studio de videochat legal iti va permite accesul in aceste camere, in timp ce unul ilegal nu –ti va permite acest lucru, calitatea camerelor trebuie sa fie un indiciu pentru cei ce vor sa lucreze acolo.
Ultimul dar nu cel mai putin important indiciu este contratul pe care il vei semna. Acesta trebuie sa aiba doua exemplare, unul care sa ramana la tine, iar altul la firma angajatoare. Ai grij asa-l citesti cu atentie pentru a nu avea clauze abuzive. Este  inutil sa mentionez ca un studio de videochat ilegal te va angaja “din vorbe”, fara sa-ti dea vreun contract de semnat.
Sper ca succinta analiza a acestui articol sa-ti fie de folos, pentru ca nu vei regreata daca vei alege sa lucrezi intr-un studio profesional de videochat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu